Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

H NMR-based metabolic profiling for evaluating poppy seed rancidity and brewing

Tytuł:
H NMR-based metabolic profiling for evaluating poppy seed rancidity and brewing
Współwytwórcy:
Deja, Stanisław (nauki chemiczne)
Młynarz, Piotr
Ząbek, Adam
Łukaszewicz, Marcin (biolog)
Jawień, Ewa
Data publikacji:
2015
Tematy:
Obrazowanie metodą rezonansu magnetycznego (MRI)
Mak (roślina)
Nasiennictwo
Nasiona
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. s. 770-772.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies