Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oszacowanie pobrania ochratoksyny A z kawą = Assessment of ochratoxin A intake with coffee

Tytuł:
Oszacowanie pobrania ochratoksyny A z kawą = Assessment of ochratoxin A intake with coffee
Współwytwórcy:
Frąckiewicz, Joanna (technolog żywności)
Tomczak, Agnieszka (technolog żywności)
Pierzynowska, Jolanta
Górnicka, Magdalena
Data publikacji:
2016
Tematy:
Kawa - chemia
Żywność - higiena
Ochratoksyna A - badanie
Chromatografia cieczowa - stosowanie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Bibliogr. s. 90.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies