Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The smell of beer as a factor affecting the emission of carbon dioxide by Arion lusitanicus auct. non-Mabille

Tytuł:
The smell of beer as a factor affecting the emission of carbon dioxide by Arion lusitanicus auct. non-Mabille
Współwytwórcy:
Zaręba, Lech
Pieniążek, Marcin (nauki rolnicze)
Rębisz, Elżbieta
Grodzicki, Przemysław
Piechowicz, Iwona
Balawejder, Maciej
Piechowicz, Bartosz
Stawarczyk, Kinga
Data publikacji:
2016
Tematy:
Piwo - stosowanie - rolnictwo
Ślinik luzytański - fizjologia
Ślinik luzytański - zwalczanie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. s. 473-476.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies