Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of calpastatin gene (CAST) polymorphism on pork quality

Tytuł:
Effect of calpastatin gene (CAST) polymorphism on pork quality
Współwytwórcy:
Jaworska, Danuta (nauki techniczne)
Przybylski, Wiesław
Żelechowska, Elżbieta
Grzywacz, Łukasz (technolog żywności)
Terman, Arkadiusz (1976- )
Boruszewska, Kinga
Data publikacji:
2016
Tematy:
Wieprzowina - jakość
Świnia - genetyka
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. s. 69-71.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies