Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dobór metody przygotowania biomasy sorga cukrowego do produkcji etanolu

Tytuł:
Dobór metody przygotowania biomasy sorga cukrowego do produkcji etanolu
Współwytwórcy:
Foszczyńska, Barbara
Kawa-Rygielska, Joanna
Pietrzak, Witold (technolog żywności)
Chmielewska, Joanna (technolog żywności)
Dziuba, Ewelina (1947-2017)
Data publikacji:
2015
Tematy:
Etanol - technologia
Fermentacja - technologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. s. 10-11.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies