Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Słownictwo kulinarne jako element językowej kreacji świata w powieści "Krewni" Józefa Korzeniowskiego

Tytuł:
Słownictwo kulinarne jako element językowej kreacji świata w powieści "Krewni" Józefa Korzeniowskiego
Autorzy:
Żurawska-Chaszczewska, Jowita
Data publikacji:
2016
Tematy:
Korzeniowski, Józef (1797-1863). Krewni
Kucharstwo - terminologia
Powieść polska - stylistyka
Kucharstwo - w literaturze polskiej
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Bibliogr. s. 298-299.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies