Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Odbarwianie błękitu metylenowego przez Streptococcus thermophilus i Bacterium coli w mleku wyjałowionym = The discolouration of methylene blue by Strept. thermophilus abd Bact. coli in the sterilized milk

Tytuł:
Odbarwianie błękitu metylenowego przez Streptococcus thermophilus i Bacterium coli w mleku wyjałowionym = The discolouration of methylene blue by Strept. thermophilus abd Bact. coli in the sterilized milk
Autorzy:
Matuszewski, Tadeusz (1895-1945)
Data publikacji:
1937
Wydawca:
Warszawa : [s.n.] ([Poznań : Druk. Uniw. Poznańsk.])
Tematy:
Paciorkowce
Bakterie mlekowe
Mleczarstwo - mikrobiologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

nadbitki i odbitki

Odb.: Roczniki Nauk Rolniczych i Leśnych. 1937, t. 39 z. 2-3.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies