Tytuł pozycji:
Sól kuchenna jako środek do konserwacji zwłok ludzkich i zwierzęcych w dawnych czasach
- Tytuł:
-
Sól kuchenna jako środek do konserwacji zwłok ludzkich i zwierzęcych w dawnych czasach
- Autorzy:
-
Namysłowski, Bolesław (1882-1929)
- Data publikacji:
-
1928
- Wydawca:
-
Poznań : A. Wrzosek
- Tematy:
-
Sól kamienna - stosowanie
Zwłoki - konserwacja
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Odb.: Archiwum Historii i Filozofii Medycyny oraz Historii Nauk Przyrodniczych. T. 8 z. 1.
Opis wg okł.
nadbitki i odbitki