Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Innowacyjność przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce = Innovation of enterprises of the food industry in Poland

Tytuł:
Innowacyjność przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce = Innovation of enterprises of the food industry in Poland
Autorzy:
Chądrzyński, Mariusz. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Polska
Innowacje
Przemysł rolno-spożywczy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronie 36.

raport z badań

Streszczenie w języku angielskim.

dane statystyczne

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies