- Tytuł:
- Effects of dietary fiber preparations made from maize starch on the growth and activity of selected bacteria from the Firmicutes, Bacteroidetes, and Actinobacteria phyla in fecal samples from obese children
- Współwytwórcy:
-
Szalecki, Mieczysław. Autor
Litwin, Mieczysław. Autor
Sliżewska, Katarzyna. Autor
Barczyńska-Felusiak, Renata. Autor
Kapuśniak, Janusz. Autor - Data publikacji:
- 2016
- Tematy:
-
Włókna pokarmowe
Pediatria
Skrobia
Technologia żywności
Dzieci
Otyłość
Prebiotyki
Kał
Biopolimery
Metabolomika
Flora bakteryjna jelit - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł