Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena dostepności żywności ekologicznej w wybranych punktach sprzedaży w Bydgoszczy = Assessment of availability of organic food in selected sale points in Bydgoszcz

Tytuł:
Ocena dostepności żywności ekologicznej w wybranych punktach sprzedaży w Bydgoszczy = Assessment of availability of organic food in selected sale points in Bydgoszcz
Autorzy:
Koreleska, Ewa. Autor
Współwytwórcy:
Chwal, Katarzyna. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Żywność ekologiczna
Bydgoszcz (woj. kujawsko-pomorskie)
Handel
Sklepy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronie 90.

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Streszczenie w języku angielskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies