Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Yeld potential and fruit quality of scallop squash (Cucurbita pepo L. var. patissonina Greb. f. radiata Nois) cultivars grown for processing

Tytuł:
Yeld potential and fruit quality of scallop squash (Cucurbita pepo L. var. patissonina Greb. f. radiata Nois) cultivars grown for processing
Autorzy:
Kołota, Eugeniusz (1941-2017). Autor
Współwytwórcy:
Balbierz, Agnieszka. Autor
Data publikacji:
2015
Tematy:
Patison
Przemysł owocowo-warzywny
Wrocław (woj. dolnośląskie ; okolice)
Odmiany roślin
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma biologicznego

Bibliografia na stronach 265-266.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies