Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of plant-meat blends composition and extrusion temperature on the physical properties of extrudates

Tytuł:
The effect of plant-meat blends composition and extrusion temperature on the physical properties of extrudates
Współwytwórcy:
Zarzycki, Piotr (technolog żywności). Autor
Rzedzicki, Zbigniew. Autor
Sobota, Aldona. Autor
Klimkowicz-Pawlas, Agnieszka. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Jakość
Surowce roślinne
Mieszanki paszowe
Surowce zwierzęce
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia na stronie 716.

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies