Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Karbonylacja białek : przyczyny, skutki i sposoby oceny

Tytuł:
Karbonylacja białek : przyczyny, skutki i sposoby oceny
Autorzy:
Ambrożewicz, Ewa. Autor
Współwytwórcy:
Bielawska, Katarzyna (nauki farmaceutyczne). Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Komórka (biologia)
Białka
Leczenie
Diagnostyka medyczna
Karbonylacja białek
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma biologicznego

Bibliografia na stronach 503-505.

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma chemicznego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies