Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ inbredu i płci na jakość mięsa królików

Tytuł:
Wpływ inbredu i płci na jakość mięsa królików
Współwytwórcy:
Pałka, Sylwia. Autor
Migdał, Władysław (1957- ). Autor
Bieniek, Józef (1950- ). Autor
Maj, Dorota (rolnictwo). Autor
Derewicka, Olga. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Inbred
Mięso królicze
Jakość żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronach 306-307.

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies