Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Der Böhm- und Schlesische Cassirer So da lehret Die erhöheten Käysrl. Siebner und Siebzehner nach Würffen zu 3 oder 5 Siebner als auch zu 3 oder 5 Siebzehner entweder an Thalern oder Gülden vermöge einiger Tabellen gar behende einzucassiren Welchen Allen Officianten als auch Kauff- und Handels- Leuthen die mit dergleichen Geld- Einnahme und Aus- Gabe zu thun haben, als einem Handlänger bester massen recommendiret M. Christian Pescheck [...].

Tytuł:
Der Böhm- und Schlesische Cassirer So da lehret Die erhöheten Käysrl. Siebner und Siebzehner nach Würffen zu 3 oder 5 Siebner als auch zu 3 oder 5 Siebzehner entweder an Thalern oder Gülden vermöge einiger Tabellen gar behende einzucassiren Welchen Allen Officianten als auch Kauff- und Handels- Leuthen die mit dergleichen Geld- Einnahme und Aus- Gabe zu thun haben, als einem Handlänger bester massen recommendiret M. Christian Pescheck [...].
Autorzy:
Pescheck, Christian (1676-1744). Autor
Współwytwórcy:
Richter, David (1686-?). Wyd.
Data publikacji:
[17 s.]
Wydawca:
Budissin : Verlegts David Richter [...], [17 s.]
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
niemiecki
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies