Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ warunków ekstrakcji oraz bioakumulacji metali na wynik oznaczania szczawianów rozpuszczalnych (SZR) metodą enzymatyczno-spektrofotometryczną w wodnych naparach wybranych roślin leczniczych i herbat zielonych = Effect of extraction processing and bioaccumulation of metals on results of soluble oxalate (SZR) determination by enzymatic-spectrophotometric method in water infusions of some medicinal herbs and green teas

Tytuł:
Wpływ warunków ekstrakcji oraz bioakumulacji metali na wynik oznaczania szczawianów rozpuszczalnych (SZR) metodą enzymatyczno-spektrofotometryczną w wodnych naparach wybranych roślin leczniczych i herbat zielonych = Effect of extraction processing and bioaccumulation of metals on results of soluble oxalate (SZR) determination by enzymatic-spectrophotometric method in water infusions of some medicinal herbs and green teas
Autorzy:
Sperkowska, Beata. Autor
Współwytwórcy:
Bazylak, Grzegorz. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Związki chemiczne
Rośliny lekarskie
Ziołolecznictwo
Herbata zielona
Ekstrakcja (chemia)
Kwas szczawiowy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 76-80.

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies