Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dem Hoch- Edel- Gebohrnen Ritter und Herrn [...] Maximilian von Seyller und Buntzelwitz [...] Der Käyser- und Königlichen Stadt Bresslau [...] Praesidi, Wolte am Tage seiner solennen Funeration d. 22 Maji anno 1722, Zu einigem Troste Der schmertzlich- betrübtesten Fr. Gemahlin und vornehmen Anverwandschafft, mit folgenden Zeilen sein letztes Thränen- Opfer abstatten Christian Stieff.

Tytuł:
Dem Hoch- Edel- Gebohrnen Ritter und Herrn [...] Maximilian von Seyller und Buntzelwitz [...] Der Käyser- und Königlichen Stadt Bresslau [...] Praesidi, Wolte am Tage seiner solennen Funeration d. 22 Maji anno 1722, Zu einigem Troste Der schmertzlich- betrübtesten Fr. Gemahlin und vornehmen Anverwandschafft, mit folgenden Zeilen sein letztes Thränen- Opfer abstatten Christian Stieff.
Autorzy:
Stieff, Christian (1675-1751) Autor
Współwytwórcy:
Baumann, Georg (1592-1650 ; dziedzice) Druk
Jancke, Johann Druk
Data publikacji:
[post 22 V 1712]
Wydawca:
Bresslau : in der Baumannischen Erben Buchdruckerey, druckts Johann Jancke, Factor
Tematy:
Seyller, Maximilian von (16..-1712)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
niemiecki
Prawa:
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies