Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nutritional value of three Blattodea species used as feed for animals

Tytuł:
Nutritional value of three Blattodea species used as feed for animals
Współwytwórcy:
Kulma, Martin. Autor
Vrabec, Vladimir. Autor
Hučko, Boris. Autor
Plachý, Vladimir. Autor
Adámková, Anna. Autor
Bubová, Terezie. Autor
Kouřimská, Lenka. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Wartość odżywcza
Białka
Karaczany
Żywienie zwierząt
Kwasy tłuszczowe
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia, netografia na stronach 359-360.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies