Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dioxins - their influence of human health and the contamination of products of animal origin = Dioksyny - ich wpływ na zdrowie człowieka i skażenie produktów pochodzenia zwierzęcego

Tytuł:
Dioxins - their influence of human health and the contamination of products of animal origin = Dioksyny - ich wpływ na zdrowie człowieka i skażenie produktów pochodzenia zwierzęcego
Współwytwórcy:
Bednarczyk, Małgorzata. Autor
Janocha, Alina. Autor
Różewicz, Marcin. Autor
Łagowska, Katarzyna (zootechnik). Autor
Bombik, Elżbieta. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Wpływ na zdrowie
Żywność pochodzenia zwierzęcego
Dioksyny
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 199-201.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies