Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modernization of fruit jam production line and the product quality = Modernizacja linii produkcyjnej dżemu owocowego a jakość produktu

Tytuł:
Modernization of fruit jam production line and the product quality = Modernizacja linii produkcyjnej dżemu owocowego a jakość produktu
Autorzy:
Matuszek, Dominika. Autor
Współwytwórcy:
Kubik, Olga. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Województwo śląskie (1999- )
Konfitury i dżemy
Jakość żywności
Technologia żywności
Przemysł owocowo-warzywny
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronie 131.

artykuł z czasopisma technicznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies