Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ rasy i płci na teksturę mięsa królików

Tytuł:
Wpływ rasy i płci na teksturę mięsa królików
Współwytwórcy:
Kozioł, Konrad (zootechnik). Autor
Otwinowska-Mindur, Agnieszka. Autor
Kmiecik, Michał. Autor
Pałka, Sylwia. Autor
Migdał Łukasz. Autor
Bieniek, Józef (1950- ). Autor
Siudak, Zuzanna. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Rasy zwierząt
Chów zwierząt
Jakość żywności
Mięso królicze
Płeć
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 59-60.

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies