Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Restauracja : pismo biznesu gastronomicznego, 2012, nr 3 (maj/czerwiec) = nr 4

Tytuł:
Restauracja : pismo biznesu gastronomicznego, 2012, nr 3 (maj/czerwiec) = nr 4
Współwytwórcy:
Szubstarski, Rafał. Red.
Wydawca:
Warszawa : ProMedia
Tematy:
Restauracje
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Czasopismo
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Od 2012, nr 4 brak red. nacz.

Od 2018, nr 6 [redaktor naczelna Anna Jabłońska].

Tyt. wg okł.

Od 2017, nr 1 [redaktor naczelny Rafał Skórski].

czasopisma fachowe polskie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies