Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The application of natural dyes in food freshness indicators designed for intelligent packaging

Tytuł:
The application of natural dyes in food freshness indicators designed for intelligent packaging
Autorzy:
Tichoniuk, Mariusz. Autor
Współwytwórcy:
Radomska, Natalia (towaroznawstwo). Autor
Cierpiszewski, Ryszard. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Barwniki
Towaroznawstwo
Opakowania aktywne i inteligentne
Jakość żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł przeglądowy

Bibliografia, netografia na stronach 31-34.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies