Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ammonia emmission problem and proposal of utilization of new technology concerning slurry acidification to reduce harmful gases in animal buildings and during slurry application in the field of Ostrołęka region = Problem emisji amoniaku i propozycja wykorzystania nowej technologii dotyczącej zakwaszania gnojowicy dla zredukowania szkodliwych gazów w budynkach inwentarskich i podczas rozlewania na polach w rejonie Ostrołęki

Tytuł:
Ammonia emmission problem and proposal of utilization of new technology concerning slurry acidification to reduce harmful gases in animal buildings and during slurry application in the field of Ostrołęka region = Problem emisji amoniaku i propozycja wykorzystania nowej technologii dotyczącej zakwaszania gnojowicy dla zredukowania szkodliwych gazów w budynkach inwentarskich i podczas rozlewania na polach w rejonie Ostrołęki
Autorzy:
Barwicki, Jan. Autor
Współwytwórcy:
Łukaszuk, Małgorzata. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Amoniak
Odpady rolnicze
Ochrona środowiska
Ostrołęka (woj. mazowieckie ; okolice)
Przemysł rolno-spożywczy
Gnojowica
Technologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 22-23.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies