- Tytuł:
- Wymagania weterynaryjne przy pozyskiwaniu i przetwarzaniu ślimaków jadalnych
- Współwytwórcy:
-
Paszkiewicz, Waldemar. Autor
Ziomek, Monika (weterynarz). Autor
Szkucik, Krzysztof (1952- ). Autor
Maćkowiak-Dryka, Monika. Autor
Pyz-Łukasik, Renata. Autor
Drozd, Łukasz (weterynarz). Autor - Data publikacji:
- 2017
- Tematy:
-
Ślimaki
Hodowla zwierząt
Polska
Produkcja żywności
Przemysł mięsny - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł