Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Choix d'Etudes pour Piano : adoptées aux examens de l'école imperiale de musique de Kieff. Cah. 2, Cours de moyenne difficulté

Tytuł:
Choix d'Etudes pour Piano : adoptées aux examens de l'école imperiale de musique de Kieff. Cah. 2, Cours de moyenne difficulté
Współwytwórcy:
Idzikowski, Leon (1827-1865). Wydawca
Chopin, Fryderyk (1810-1849). Autor
Scholtz, Herrmann (1845-1918). Autor
Berens, Hermann (1826-1880). Autor
Löschhorn, Albert (1819-1905). Autor
Cramer, Johann Baptist (1771-1858). Autor
Moscheles, Ignaz (1794-1870). Autor
Wollenhaupt, Heinrich Adolf (1827-1865). Autor
Scarlatti, Domenico (1685-1757). Autor
Hodorovs'kij, Grigorìj Kostântinovič (1853-1927). Opracowanie
Czerny, Carl (1791-1857). Autor
Data publikacji:
[po 1911]
Wydawca:
Kieff ; Varsovie : L. Idzikowski, [po 1911] (Kieff : [druk.] I. Tchokoloff)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
brak kontekstu językowego (dokument nietekstowy)
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Dostawca treści:
Academica
Nuty
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
etiuda (utwór muzyczny)

muzyka instrumentalna

Utwory kompozytorów: H. Berens, F. Chopin, J. B. Cramer, C. Czerny, A. Loeschhorn, J. Moscheles, D. Scarlatti, H. Scholtz, H. A. Wollenhaupt.

muzyka na fortepian

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies