Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkcja i jakość ziemniaka jadalnego w opinii konsumentów w Polsce i na Ukrainie = Production and quality of table potato in the opinion of consumers in Poland and Ukraine

Tytuł:
Produkcja i jakość ziemniaka jadalnego w opinii konsumentów w Polsce i na Ukrainie = Production and quality of table potato in the opinion of consumers in Poland and Ukraine
Współwytwórcy:
Yatsyshyn, Anastasiia. Autor
Gugała, Marek. Autor
Zarzecka, Krystyna (1956- ). Autor
Grużewska, Agata. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Popyt
Polska
Ukraina
Konsumenci (ekonomia)
Ziemniaki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 317-318.

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies