- Tytuł:
- Green synthesis of silver nanoparticles by using aqueous mint (Mentha piperita) and cabbage (Brassica oleracea var. capitata) extracts and their antibacterial activity
- Współwytwórcy:
-
Bugajska, Żaneta. Autor
Gawin, Kamil. Autor
Sosnowska, Malwina. Autor
Adamiak, Adrian. Autor
Mieszkalska-Daniluk, Karolina. Autor
Kutwin, Marta. Autor - Data publikacji:
- 2017
- Tematy:
-
Gronkowiec złocisty
Dur brzuszny
Pałeczki okrężnicy
Właściwości przeciwbakteryjne
Srebro
Nanomateriały
Mięta
Kapusta - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł