Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Green synthesis of silver nanoparticles by using aqueous mint (Mentha piperita) and cabbage (Brassica oleracea var. capitata) extracts and their antibacterial activity

Tytuł:
Green synthesis of silver nanoparticles by using aqueous mint (Mentha piperita) and cabbage (Brassica oleracea var. capitata) extracts and their antibacterial activity
Współwytwórcy:
Bugajska, Żaneta. Autor
Gawin, Kamil. Autor
Sosnowska, Malwina. Autor
Adamiak, Adrian. Autor
Mieszkalska-Daniluk, Karolina. Autor
Kutwin, Marta. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Gronkowiec złocisty
Dur brzuszny
Pałeczki okrężnicy
Właściwości przeciwbakteryjne
Srebro
Nanomateriały
Mięta
Kapusta
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 144-145.

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku polskim.

raport z badań

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies