Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Meat quality of fattening pigs fed yellow lupin-based diets

Tytuł:
Meat quality of fattening pigs fed yellow lupin-based diets
Współwytwórcy:
Więcek, Justyna. Autor
Rekiel, Anna. Autor
Sońta, Marcin. Autor
Kniżewska, Wioletta. Autor
Kaczyńska, Beata. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Jakość żywności
Żywienie zwierząt
Pasza
Łubin żółty
Wieprzowina
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 126-127.

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku polskim.

raport z badań

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies