- Tytuł:
- Binary mixtures of two anionic polysaccharides simulating the rheological properties of oxidised starch
- Współwytwórcy:
-
Sikora, Marek (technolog żywności). Autor
Tomasik, Piotr (1937- ). Autor
Kutyła-Kupidura, Edyta Maja. Autor
Krystyjan, Magdalena. Autor
Adamczyk, Greta. Autor
Dobosz, Anna (technolog żywności). Autor
Kowalski, Stanisław (technolog żywności). Autor - Data publikacji:
- 2017
- Tematy:
-
Guma ksantanowa
Reologia
Skrobia ziemniaczana
Skrobie modyfikowane - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł