Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of glycolysis process on the formation of meat quality parameters = Wpływ procesu glikolizy na kształtowanie parametrów jakości mięsa

Tytuł:
Influence of glycolysis process on the formation of meat quality parameters = Wpływ procesu glikolizy na kształtowanie parametrów jakości mięsa
Autorzy:
Woźniak, Katarzyna (biolog). Autor
Współwytwórcy:
Terman, Arkadiusz (1976- ). Autor
Korpal, Agnieszka (zootechnik). Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Polimorfizm genetyczny
Glikoliza
Metody badawcze
Jakość produktu
Wieprzowina
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 206-207.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies