Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Caring for culinary products and traditions in the context of sustainable development of rural areas

Tytuł:
Caring for culinary products and traditions in the context of sustainable development of rural areas
Autorzy:
Dominik, Piotr (technolog żywności). Autor
Współwytwórcy:
Jankowska, Anna (ekonomia). Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Wieś
Polska
Turystyka kulinarna
Rozwój regionalny
Produkt regionalny
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma ekonomicznego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 29-30.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies