Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The quality and aerobic stability of silages from a mixture of legumes with grasses with a chemical and microbiological additives = Jakość i tlenowa trwałość kiszonek z mieszanki roślin bobowatych z trawami z dodatkami chemicznym i mikrobiologicznym

Tytuł:
The quality and aerobic stability of silages from a mixture of legumes with grasses with a chemical and microbiological additives = Jakość i tlenowa trwałość kiszonek z mieszanki roślin bobowatych z trawami z dodatkami chemicznym i mikrobiologicznym
Autorzy:
Dorszewski, Piotr Andrzej. Autor
Współwytwórcy:
Grabowicz, Małgorzata. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Kiszonki
Trawy
Mieszanka traw
Lactobacillus
Bobowate
Skład chemiczny substancji
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Streszczenie w języku polskim.

Bibliografia, netografia na stronach 46-47.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies