Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Skład chemiczny i charakterystyka kleikowania płatków owsianych różnego pochodzenia

Tytuł:
Skład chemiczny i charakterystyka kleikowania płatków owsianych różnego pochodzenia
Współwytwórcy:
Sabat, Renata. Autor
Achremowicz, Bohdan (1940- ). Autor
Gambuś, Halina (1952- ). Autor
Wywrocka-Gurgul, Anna. Autor
Berski, Wiktor. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Wartość odżywcza
Białka
Owies
Technologia żywności
Pęcznienie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 391-393.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies