Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Architektura i ergonomia kuchni domowych na tle ewolucji zwyczajów kulinarnych

Tytuł:
Architektura i ergonomia kuchni domowych na tle ewolucji zwyczajów kulinarnych
Autorzy:
Nowakowski, Przemysław (architekt). Autor
Współwytwórcy:
Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej. Wydawca
Data publikacji:
2015
Wydawca:
Wrocław : Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej
Tematy:
Gospodarstwo domowe
Ergonomia
Meble kuchenne
Kuchnia
Budownictwo mieszkaniowe
Wyposażenie kuchni
Gotowanie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku angielskim.

Tytuł z ekranu tytułowego.

opracowanie

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 301-310.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies