Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikrobiologia łańcucha żywnościowego : horyzontalna metoda wykrywania Cronobacter spp.

Tytuł:
Mikrobiologia łańcucha żywnościowego : horyzontalna metoda wykrywania Cronobacter spp.
Współwytwórcy:
Polski Komitet Normalizacyjny. Instytucja sprawcza Wydawca
Data publikacji:
copyright 2017
Wydawca:
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2017
Tematy:
Żywność
Mikrobiologia
Produkty mleczne
Mleko
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Tekst angielski, tytuł i uwagi na ekranie tytułowym polskie.

Tytuł z ekranu tytułowego.

normy

Norma Europejska EN ISO 22964:2017 [...] ma status Polskiej Normy.

Norma wprowadza EN ISO 22964:2017, IDT ISO 22964:2017, IDT ; zatwierdzona 8 maja 2017 r.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies