Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Physiological effects of whey- and milk-based probiotic yogurt in rats

Tytuł:
Physiological effects of whey- and milk-based probiotic yogurt in rats
Współwytwórcy:
Bóta, Brigitta. Autor
Bónai, András. Autor
Glávits, Róbert. Autor
Egyed, Linda Szommerné. Autor
Zsolnai, Attila. Autor
Pápai, Gréta. Autor
Horvatovich, Katalin. Autor
Szabó-Fodor, Judit. Autor
Kovács, Melinda (1959- ). Autor
Lakatos, Ferenc. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Jogurt
Szczur
Serwatka
Probiotyki
Flora bakteryjna jelit
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia na stronach 489-490.

artykuł z czasopisma biologicznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies