Tytuł pozycji:
Physiological effects of whey- and milk-based probiotic yogurt in rats
- Tytuł:
-
Physiological effects of whey- and milk-based probiotic yogurt in rats
- Współwytwórcy:
-
Bóta, Brigitta. Autor
Bónai, András. Autor
Glávits, Róbert. Autor
Egyed, Linda Szommerné. Autor
Zsolnai, Attila. Autor
Pápai, Gréta. Autor
Horvatovich, Katalin. Autor
Szabó-Fodor, Judit. Autor
Kovács, Melinda (1959- ). Autor
Lakatos, Ferenc. Autor
- Data publikacji:
-
2017
- Tematy:
-
Jogurt
Szczur
Serwatka
Probiotyki
Flora bakteryjna jelit
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego
raport z badań
Bibliografia na stronach 489-490.
artykuł z czasopisma biologicznego