Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mleko w proszku : oznaczanie liczby szczególnie ciepłoopornych przetrwalników bakterii termofilnych

Tytuł:
Mleko w proszku : oznaczanie liczby szczególnie ciepłoopornych przetrwalników bakterii termofilnych
Współwytwórcy:
Polski Komitet Normalizacyjny Instytucja sprawcza Wydawca
Data publikacji:
copyright 2017
Wydawca:
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2017
Tematy:
Mleko
Produkty mleczne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Tytuł z ekranu tytułowego.

Norma wprowadza ISO/TS 27265:2009, IDT ; zatwierdzona 12 lipca 2017 r.

Specyfikacja Techniczna ISO/TS 27265:2009 [...] ma status Specyfikacji Technicznej PKN.

normy

Bibliografia na stronie 15.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies