Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przemysł gospodarski : utrwalanie zapasów spożywczych : przetwory owocowe, mleczne i mięsne : konserwy i marynaty : praktyczny podręcznik dla gospodarstw miejskich i wiejskich : wypróbowane sposoby powiększenia dochodów gospodarskich na drodze przemysłu i handlu

Tytuł:
Przemysł gospodarski : utrwalanie zapasów spożywczych : przetwory owocowe, mleczne i mięsne : konserwy i marynaty : praktyczny podręcznik dla gospodarstw miejskich i wiejskich : wypróbowane sposoby powiększenia dochodów gospodarskich na drodze przemysłu i handlu
Autorzy:
Londyński, Bolesław (1855-1928)
Data publikacji:
1901
Wydawca:
Warszawa : T. Paprocki
Tematy:
Kucharstwo
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
poradniki

Na s. tyt. pseud. aut., nazwa aut.: Bolesław Londyński.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies