Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przewodnik do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności : praca zbiorowa

Tytuł:
Przewodnik do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności : praca zbiorowa
Współwytwórcy:
Aniołowski, Karol
Wydawnictwo Akademii Rolniczej (Wrocław)
Sobkowicz, Gustaw (1924-1990) Red.
Michalak, Kazimierz (technolog żywności)
Data publikacji:
1998
Wydawca:
Wrocław : Wydaw. AR ([Wroc.] : "Elma")
Tematy:
Technologia żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
podręczniki akademickie

Bibliogr. s. 145.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies