Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologia i organizacja przemysłu spożywczego. Cz. 1

Tytuł:
Technologia i organizacja przemysłu spożywczego. Cz. 1
Autorzy:
Gurgul, Eugeniusz (1937- )
Współwytwórcy:
Kielesińska, Agata
Data publikacji:
2001
Wydawca:
Częstochowa : Wydaw. Wydziału Zarządzania Politechniki Częstochowskiej
Tematy:
Unia Europejska (UE) - a Polska - rolnictwo
Przemysł rolno-spożywczy - organizacja - Polska
Polska - a Unia Europejska - rolnictwo
Żywność - technologia - Polska
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

podręczniki akademickie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies