Tytuł pozycji:
Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, kompotów, kremów i galaretek owocowych
- Tytuł:
-
Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, kompotów, kremów i galaretek owocowych
- Autorzy:
-
Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
- Data publikacji:
-
[ca 1875]
- Wydawca:
-
Lwów : nakł. aut., [ca 1875] (Lwów : W. Maniecki)
- Tematy:
-
Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Na s. tyt. pseud. aut., nazwy: Florentyna Niewiarowska i Wanda Malecka.