Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, kompotów, kremów i galaretek owocowych

Tytuł:
Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, kompotów, kremów i galaretek owocowych
Autorzy:
Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data publikacji:
[ca 1875]
Wydawca:
Lwów : nakł. aut., [ca 1875] (Lwów : W. Maniecki)
Tematy:
Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Na s. tyt. pseud. aut., nazwy: Florentyna Niewiarowska i Wanda Malecka.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies