Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sposób uszlachetniania skrobi : opis patentowy : nr 17984 : Kl. 53 k 2

Tytuł:
Sposób uszlachetniania skrobi : opis patentowy : nr 17984 : Kl. 53 k 2
Autorzy:
Parlow, Alfred. Autor
Współwytwórcy:
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej. Wydawca
Data publikacji:
1933
Wydawca:
Warszawa : Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej (Warszawa : druk L. Bogusławskiego i Ski)
Tematy:
Przemysł ziemniaczany
Skrobia
Patenty
Technologia chemiczna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Opublikowano: 25 kwietnia 1933 r.

Zgłoszono: 18 września 1931 r.

Tytuł według nagłówka.

Udzielono: 17 lutego 1933 r.

Pierwszeństwo: 10 marca 1931 r. dla zastrz. 1, 2, 6 i 7; 29 czerwca 1931 r. dla zastrz. 3-5 i 8 (Niemcy).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies