- Tytuł:
- Dietetyka (wraz ze sposobami przyrządzania potraw) : podręcznik dla lekarzy, studentów i chorych
- Autorzy:
- Galewski, Alfred (1903-nie po 1945) Autor
- Data publikacji:
- [1933 [i.e. 1932]
- Wydawca:
- Warszawa : skł. gł. autor [i.e. 1932] (Warszawa : "Siła")
- Tematy:
-
Dietetyka
Dieta
Fizjologia żywienia
Kucharstwo - metody
Leczenie dietą - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/ - Dostawca treści:
- Academica
- Książka