Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of marinades on shear force, structure and sensory properties of home-style jerky

Tytuł:
Influence of marinades on shear force, structure and sensory properties of home-style jerky
Współwytwórcy:
Lachowicz, Kazimierz (1948- ). Autor
Żochowska-Kujawska, Joanna. Autor
Sobczak, Małgorzata (1973- ). Autor
Kotowicz, Marek. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Marynaty (produkty spożywcze)
Gospodarstwo domowe
Żywność suszona
Wołowina
Właściwości fizyczne
Dziczyzna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 419-420.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies