Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of nutritive value and quality of maize (Zea mays L.) silage depending on cutting height and ensiling additive

Tytuł:
Evaluation of nutritive value and quality of maize (Zea mays L.) silage depending on cutting height and ensiling additive
Współwytwórcy:
Ratajczak, Karolina (rolnictwo). Autor
Sulewska, Hanna. Autor
Faligowska, Agnieszka. Autor
Szymańska, Grażyna (rolnictwo). Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Kiszonki
Kukurydza
Jakość żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 103-105.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies