Tytuł pozycji:
Mleko, jego skład, własności, braki i sposób dobywania
- Tytuł:
-
Mleko, jego skład, własności, braki i sposób dobywania
- Autorzy:
-
Szremowicz-Dąbrowa, Zygmunt
- Data publikacji:
-
1905
- Wydawca:
-
Warszawa : M. Arct
- Tematy:
-
Mleko
Mleczarstwo
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie