Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Loʾdeʿs geʿtraʾnqeʿn ʾwn šoʾqoʾlaʾd-ʾŵysaʾrbayytung : geʿnŵyeʿ praʾqtiyšeʿ poʾršriypteʿn, wwiy ʾazŵy ʾaleyyn ʾŵysswʾarbayyteʿn ʾaleʿ soʾrteʿn loʾdeʿs, wwayyneʿn, meʿd, liyqeʿreʿn, qoʾnyaʾqeʿn, pwnšeʿn, leʿmoʾnyaʾd, soʾqeʿn, qeʿpiyr, wwiy ʾŵyk šoʾqoʾlaʾd, maʾrmeʿlaʾd ʾw. ʾa. ww.

Tytuł:
Loʾdeʿs geʿtraʾnqeʿn ʾwn šoʾqoʾlaʾd-ʾŵysaʾrbayytung : geʿnŵyeʿ praʾqtiyšeʿ poʾršriypteʿn, wwiy ʾazŵy ʾaleyyn ʾŵysswʾarbayyteʿn ʾaleʿ soʾrteʿn loʾdeʿs, wwayyneʿn, meʿd, liyqeʿreʿn, qoʾnyaʾqeʿn, pwnšeʿn, leʿmoʾnyaʾd, soʾqeʿn, qeʿpiyr, wwiy ʾŵyk šoʾqoʾlaʾd, maʾrmeʿlaʾd ʾw. ʾa. ww.
Autorzy:
Rachelewicz, Ch
Data publikacji:
1932
Wydawca:
Wwaʾršoʾ : [s.n.] ([Warszawa] : "Wiedza")
Tematy:
Napoje - technologia
Czekolada - kucharstwo i przetwórstwo
Lody (słodycze) - technologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
jidysz
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
przepisy kulinarne

książka kucharska

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies