Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czynniki wpływające na efektywność uzyskiwania transgenicznych zwierząt: bydło, króiik

Tytuł:
Czynniki wpływające na efektywność uzyskiwania transgenicznych zwierząt: bydło, króiik
Autorzy:
Skrzyszowska, Maria
Gajda, Barbara
Kątska, Lucyna
Ryńska, Bożenna
Smorąg, Zdzisław
Jura, Jacek
Data publikacji:
1998
Wydawca:
Committee on Biotechnology PAS
Komitet Biotechnologii PAN
Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Słowa kluczowe:
biotechnologia
biotechnology
Źródło:
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Język:
polski
Prawa:
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/144326/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
There are many factors affecting transgenic farm animals production. One of them is theeffectiveness of the transfer of zygotes and embryos obtained after DNA microinjection. Lxrweffectiveness of the transfer of potentially transgenic blastocysts in cattle is due to their decreaseddevelopmental potential in comparison to the blastocysts developed from not microinjected zygotes. A simple short term in vitro culture used for rabbit zygotes after microinjection increasedtwice the number of produced potentially transgenic rabbits

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies